Ecran spart

Cumpărăm ecrane de telefoane mobile în cantitate sau în kilogram, indiferent de marcă sau model. Achizițiile noastre sunt efectuate regulat de echipa noastră pe teren în toate districtele din Istanbul. Ecranele sparte sunt printre modelele care ne interesează. Evaluăm, de asemenea, deșeurile de telefoane cu carcasă, deșeurile de plăci electronice, deșeurile de calculatoare și deșeurile de tablete. Puteți ajuta la protejarea mediului vânzându-ne deșeurile electronice. Contribuiți la bugetul dumneavoastră, în timp ce faceți parte din lanțul de reciclare. Puteți contacta serviciul nostru de asistență prin intermediul WhatsApp sau a liniei de asistență.

Fiyat Teklifi Alın


Ecranele fisurate și sparte iluminează viitorul prin reciclare

Atunci când ecranul telefonului dumneavoastră se sparge, este probabil să continue să funcționeze. Acest lucru se întâmplă doar din cauza fisurii din sticla exterioară. Ecranul fisurat poate fi revizuit și reutilizat. Ecranul reciclat este mult mai ieftin decât ecranul nou și are un raport calitate-preț apropiat de producția de fabrică. Nu aruncați ecranul spart, puteți reduce costurile vânzându-l la Myhurda.

Înlocuirea ecranului spart: Nu uitați să solicitați ecranul deteriorat

Înainte de a înmâna telefonul dumneavoastră unui punct de service, asigurați-vă că ați salvat datele și solicitați ecranul spart la livrare. Acesta este un mod de a reduce costul reparației. Myhurda cumpără ecrane sparte și deteriorate. Sprijinul pentru reciclare este benefic atât pentru mediu, cât și pentru bugetul dumneavoastră.

Utilizarea telefonului cu ecranul spart este foarte periculoasă

Utilizarea telefonului cu ecranul spart poate duce la pierderea informațiilor, costuri suplimentare și riscul de a pierde contracte importante de afaceri. Aceste riscuri pot fi eliminate prin contribuția Myhurda la bugetul dumneavoastră. După înlocuirea ecranului spart, puteți reduce costurile de reparație vânzând ecranul deteriorat pe care l-ați solicitat către Myhurda. Suntem aici pentru a vă ajuta să sprijiniți reciclarea.

Ecranele sparte: sunt valorificate pentru economie

Ecranele sparte sunt dezmembrate in componente la centrele de reciclare si sunt considerate deseuri. Myhurda colecteaza ecranele sparte de pe piata pentru a proteja resursele naturale si lucreaza pentru a obtine ecrane reconditionate. Reciclarea contribuie la economie si la protejarea resurselor naturale.

Istoria companiei noastre

Fondatorul Myhurda a descoperit potențialul industriei de reciclare după ce ecranul propriului său telefon s-a fisurat și a decis să se concentreze pe această industrie prin valorificarea acestei oportunități. El a decis să combine ideea de reciclare a ecranului telefonului său vechi pentru a reduce costurile de reparație, totodată protejând resursele noastre naturale. Myhurda a luptat pentru recuperarea telefoanelor vechi atunci când s-a implicat în industria de reciclare. În primul rând, a colectat un număr mare de telefoane vechi și a verificat dacă acestea sunt potrivite pentru procesul de reciclare. După perioade lungi de cercetare și teste, experiența dobândită a arătat că se afla pe drumul cel bun. Când a văzut că forța de muncă creată creștea rapid, a descoperit și puterea reciclării. Myhurda a încurajat oamenii să vândă telefoanele lor vechi pentru a contribui la lanțul de reciclare și a făcut astfel un pas important pentru a proteja resursele noastre naturale. Am început să fim prezenți în industria de reciclare ca Myhurda, iar acum avem o poziție importantă în reciclarea ecranelor de telefoane mobile deteriorate. Puteți susține reciclarea cu noi și colabor

Myhurda, lucrează din ce în ce mai mult în fiecare zi pentru a elimina problemele cu care se confruntă atelierele de reparații de telefoane mobile

Suntem lideri în industria de reciclare. În calitate de experți în colectarea de ecrane de telefoane mobile uzate de mai mulți ani, vizităm platforme de service tehnice pentru industria telefoanelor mobile și colaborăm cu partenerii noștri. Înțelegem provocările unice ale industriei și lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți serviciile și abilitățile pentru a permite partenerilor noștri să obțină profituri cât mai mari. Suntem mândri de experiența noastră și continuăm să îndeplinim responsabilitățile sociale pe care le avem în industria de reciclare. Puteți să susțineți reciclarea cu noi și să colaborați cu noi pentru a proteja resursele noastre naturale.

Aveți o companie de reparații de telefoane mobile? Suntem unul dintre cei mai respectați și profesioniști cumpărători de ecrane de telefoane mobile uzate.

Ca o companie specializată în reciclare, suntem pregătiți să cumpărăm ecranele dvs. sparte. Oferim cele mai ridicate prețuri pentru ecranele dvs. sparte cu o înțelegere a pieței transparentă și competitivă. De asemenea, sperăm să ajutăm afacerea dvs. să genereze un venit suplimentar în fiecare lună. Dacă doriți să vindeți ecranele dvs. sparte cât mai curând posibil, vă vom contacta pentru a confirma oferta noastră de cumpărare după ce ne-ați furnizat informațiile de cantitate și model. Sunteți la adresa potrivită pe care ați furnizat-o.

© 2013-2023 www.myhurda.com
Tüm hakları saklıdır